Αθλητικά

Μπάσκετ: Το 4ο Τουρνουά "ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΝΤΖΟΣ" στον Μίλωνα

Για τέταρτη φορά, το τουρνουά "Αχιλλέας Μέντζος" στη μνήμη του παλιού αθλητή και σπουδαίου κεφαλαίου στην ιστορία του Μίλωνα, θα διοργανωθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα τουρνουά, στο οποίο μαζί με την ομάδα του Μίλωνα, θα πάρουν επίσης μέρος το Μαρούσι, ο Αμύντας (ομάδες της Α2) και ο ΑΣΕ Δούκας (ομάδα Β' Εθνικής) και παράλληλα με τη μεγάλη σημασία που έχει για την οικογένεια του συλλόγου θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του coach Καραγιάννη να τεστάρει τις δυνατότητές της εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινούν στις 8 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του Μίλωνα:

"Ο ΑΟΝΣ Μίλων διαχρονικά τιμά και σέβεται την ιστορία του και τους ανθρώπους του.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο Μίλωνας διοργανώνει το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ “Αχιλλέας Μέντζος”, στη μνήμη του μεγάλου αθλητή και φίλου Αχιλλέα Μέντζου 17-18 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

17/09 Σάββατο
17:00 ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
19:00 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ

18/09 Κυριακή
17:00 Μικρός τελικός
19:00 Μεγάλος τελικός

Ο Αχιλλέας Μέντζος αγωνίστηκε για δύο δεκαετίες στον Μίλωνα και είναι ένα από τα σπουδαιότερα πρόσωπα του συλλόγου. Είναι αξιοσημείωτο πως έγινε μέλος και της Εθνικής Ομάδας, ως παίκτης που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Αγωνίστηκε και στον Πανιώνιο όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του, τη σεζόν 1985-86.

Επίσης διετέλεσε προπονητής του Μίλωνα ενώ βρέθηκε ως προπονητής και σε Περιστέρι, Εθνικό, Πρωτέα και Κρόνο. Ο Αχιλλέας Μέντζος πάνω απ όλα ήταν φίλος και ένας δικός μας άνθρωπος πού χάραξε ανεξίτηλα το όνομα του στην ιστορία του Μίλωνα και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια