Αθλητικά

Μπάσκετ: Αποχαιρέτησε Σκάνδαλο, Παπαδιονυσίου, Αντωνάκη και Χάλαρη ο Πανιώνιος

 

Οι Χρήστος Σκάνδαλος, Στάθης Παπαδιονυσίου, Τάσος Αντωνάκης και Στέλιος Χάλαρης δε θα συνεχίσουν στον Πανιώνιο, με την κυανέρυθρη ΚΑΕ να τους αποχαιρετά και να τους ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά τους.

Αναλυτικά:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι οι Χρήστος Σκάνδαλος, Στάθης Παπαδιονυσίου, Τάσος Αντωνάκης και Στέλιος Χάλαρης είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου επιθυμούν.

Στα δύο χρόνια που υπηρέτησαν πιστά και με αφοσίωση την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, είχαν τεράστια συμμετοχή στην κατάκτηση δύο ανόδων αλλά και δύο UNICEF TROPHYΚαι είναι αλήθεια ότι η αδιαμφισβήτητη αγωνιστική τους αξία συνδυαστικά με τον άριστο χαρακτήρα τους, αποτελούν την κατάλληλη εγγύηση για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» τους αξίζει και με το παραπάνω, διότι έδωσαν και τη ψυχή τους για την ομάδα αυτά τα δύο χρόνια και ήταν σημαντικοί στο ταξίδι για την επιστροφή μας ατην Basket LeagueΕμείς κερδίσαμε τέσσερις φίλους που θα έχουν πάντα θέση όχι μόνο στους αγώνες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά- κυρίως- στην καρδιά όλων μας.

Τυχερές θα είναι οι ομάδες που θα τους επιλέξουν".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια