Κοινωνία

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου τους

Καθώς και ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού είναι ουσιαστικά Νεοσμυρνιώτες, ταιριάζει να το ανακοινώσουμε κι εδώ:

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού ύστερα από 18 μέρες στο μαιευτήριο, αλλά και το "ευχαριστώ" του Βασίλη Κικίλια στους γιατρούς και τον κόσμο που τους στήριξε.

Έξω από το μαιευτήριο οι δύο γονείς έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις, με τον υπουργό Υγείας να αναφέρει: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ".

Με τη σειρά της, η Τζένη Μπαλατσινού είπε το δικό της "ευχαριστώ", ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Είπε με τρεμάμενη φωνή: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μας και την ομάδα του και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να ευχαριστήσω την ομάδα στη μονάδα νεογνών που κάνουν λειτούργημα και ιδιαίτερα τον άντρα μου".

Για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, μίλησε και ο μαιευτήρας Παντελής Τρουμπούκης, που ανέφερε πως υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στον τοκετό, αλλά όλα πήγαν καλά. Είπε πως πρόκειται για ένα υγιέστατο και αρτιμελές νεογνό, που γεννήθηκε 3,5 κιλά.

Ο Βασίλης Κικίλιας μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Ξεκίνησε το μπάσκετ στα έξι του χρόνια, από τα mini του Πανιωνίου. Το 1991 έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίστηκε σε τελικό Κυπέλλου μπάσκετ, το οποίο κατέκτησε με τη φανέλα του Πανιωνίου. Σχολείο πήγαινε στη Λεόντειο Νέας Σμύρνης.

Στη Νέα Σμύρνη ζούσε και η Τζένη Μπαλατσινού. Είχε δηλώσει μάλιστα για τη μέρα που πηγε να δηλώσει συμμετοχή στα καλλιστεία: "Θυμάμαι στην είσοδο του κτηρίου ήταν η Λόλα Νταϊφά με την Πόπη Χατζηδημητρίου, την οποία την ήξερα από τη Νέα Σμύρνη και είχα μια άνεση μαζί της. Της λέω 'Φεύγω'. Εκείνη μου πρότεινε να πάω μια βόλτα και να επιστρέψω σε τρεις ώρες, όταν θα ‘χε φύγει ο πολύς κόσμος. Και πήγα. Και έτσι γίνανε όλα».

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια