Οικονομικά

Money Show 2016 Hilton. Εκδήλωση 'Ο Κόσμος κατά το 2016 Οικονομικές και Επενδυτικές Εξελίξεις'

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
 
Στο ξενοδοχείο Hilton και στο πλαίσιο του Money Show 2016 η εταιρεία Eurocapital – Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες και ο Βασίλης Παζόπουλος, οικονομικός αναλυτής και συγγραφέας του βιβλίου «Επενδυτές χωρίς σύνορα» διοργάνωσαν οικονομική εκδήλωση με θέμα «Ο κόσμος κατά το 2016 – οι οικονομικές και επενδυτικές εξελίξεις» με ομιλητές τον Παναγιώτη Γεννηματά, το Κώστα Στούπα, το Γιάννη Σιάτρα και το Βασίλη Παζόπουλο.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και η εκδήλωση μεταδόθηκε μέσω live streaming από το
www.nstv.gr. Ο Βασίλης Παζόπουλος, σχολιάζοντας το βιβλίο του σε σχέση με τις οικονομικές εξελίξεις, είπε ότι «οι επενδυτές χωρίς σύνορα» αποτελούν ένα εγχειρίδιο-βάση επενδυτικών αποφάσεων, οι αγοραστές του όμως λαμβάνουν μηνιαία ηλεκτρονικά ενημέρωση με αναλύσεις και οικονομικές εξελίξεις.
Σχετικά με το ιδανικό επενδυτικό προφίλ, που ο ίδιος παρουσίασε στην ομιλία του, ο συγγραφέας και ομιλητής δήλωσε πως η επιτυχία στο trading έρχεται συνάρτηση χρόνου, ενώ και οι αποτυχημένες συναλλαγές είναι – δυστυχώς ή ευτυχώς – αναγκαίες, τονίζοντας πως οι ενασχόληση, μελέτη και πειθαρχεία αποτελούν απαραίτητα συστατικά των επιτυχημένων χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια