Αθλητικά

Μίλωνας: Υπεύθυνος Χορηγιών του συλλόγου ο Δημήτρης Αγγελόπουλος

Ένα νέο σύμμαχο στην προσπάθειά του να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο απέκτησε ο Μίλωνας, με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο να μπαίνει στο σχήμα και να αναλαμβάνει να φέρει χορηγίες που θα βοηθήσουν το σύλλογο. 

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

"Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΝΣ Μίλων, σε συνέχεια εισήγησης του Προέδρου, Μιχάλη Σακελλαρίδη ο Δημήτρης Αγγελόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος χορηγιών του συλλόγου.

Η βοήθεια του αναμένεται να είναι πολύτιμη και καθοριστική στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ήδη για να κάνουμε τον Μίλωνα ακόμα μεγαλύτερο.

Από την πλευρά του ο κ. Αγγελόπουλος μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων δήλωσε:

«Είναι γνωστό ότι οι μεγάλες μου αγάπες είναι ο αθλητισμός, η Νέα Σμύρνη και το Π. Φάληρο. Σαν παιδί γεννήθηκα στην οικογένεια του Μίλωνα και μετά από 30 χρόνια επιστρέφω στον σύλλογο που έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων θα μπορέσουμε να αναδείξουμε περαιτέρω τον Μίλωνα και ενισχύσουμε τις προοπτικές και να εντείνουμε τις προσπάθειες για το κοινό στόχο της ανάπτυξης όλων των τμημάτων του συλλόγου. Για να γίνει αυτό, όμως, χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους μας».

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια