Αθλητικά

Μια νίκη μακριά από την άνοδο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα

Ο Μίλωνας επικράτησε με 3-1 της Αργυρούπολης στον πρώτο τελικό των πλέι οφ ανόδου της Α2 και πλέον χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για την Pre League.

Σε ένα παιχνίδι τρομερά ανταγωνιστικό στο μεγαλύτερο μέρος του, η ομάδα του Γιώργου Δεναξά κατάφερε να βγει νικήτρια στις λεπτομέρειες στο πρώτο σετ, είδε τον ΑΟΝΑ να κατακτά με άνεση το δεύτερο, όμως έβγαλε εξαιρετική αντίδραση στη συνέχεια και κυριάρχησε στα δύο επόμενα για να φτάσει στην 23η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα φέτος και πιο σημαντική μέχρι την επόμενη.

Πλέον, ο Μίλωνας έχει την ευκαιρία την Τετάρτη (10/5, 20:00) στην Αργυρούπολη να "κλειδώσει" την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα έχει άλλη μια ευκαιρία μέσα στην έδρα του.

Τα σετ: 25-22, 17-25, 25-19, 25-11

Μίλων (Γιώργος Δεναξάς): Μανώλαινα, Σάντος, Θεοδωρακέα, Αγγελοπούλου, Αργυρίου, Καρακύκλα, Χάνα (λ), Θώδη, Δορμπαράκη, Ανυφαντή

ΑΟΝΑ (Νίκος Κωστακόπουλος): Αποστόλου, Αγγελοπούλου, Κάβουρα, Περδικάκη, Βελούδου, Μποκή, Μαθιουδάκη (λ), Καρακώστα, Νίκα, Ιωάννου

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια