Αθλητικά

Μετάλλια και επιτυχίες ξανά για την ενόργανη του Πανιωνίου

Με πολλά μετάλλια και εξ ίσου πολλές θέσεις στην οκτάδα έκλεισε η αυλαία των αγώνων για του Παμπαίδες του Πανιωνίου στην τελική φάση ενόργανης γυμναστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού .
Ο Πανιώνιος κέρδισε την τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 
Στην κατηγορία Δ2 :
Ο Τελίδης Παναγιώτης πήρε ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό,στο άλμα, στο δίζυγο, στο μονόζυγο και στο έδαφος, χρυσό μετάλλιο στον ίππο και αργυρό μετάλλιο στον ίππο.
Ο Διαμαντής Παρασκευάς πήρε 5η θέση στο σύνθετο ατομικό, 4η στο δίζυγο, 7η στο άλμα και στο μονόζυγο και 8η στους κρίκους.
Ο Κουτρούλης Αριστοτέλης βγήκε 4ος στο σύνθετο ατομικό και πήρε 5η θέση στους κρίκους και στο δίζυγο, 6η θέση στο μονόζυγο και 7η θέση στο άλμα ,στο έδαφος και στον ίππο.
Στην κατηγορία Δ1:
Ο Συρίγος Μανώλης πήρε χάλκινο μετάλλιο στο έδαφος, 4η θέση στο σύνθετο ατομικό ,5η στο δίζυγο και στον ίππο και 8η στους κρίκους. Ο Κολλινιάτης Χάρης πήρε 7η θέση στο άλμα.
Κοντά τους οι προπονητές τους Αγγέλου Γιώργος και Κορογιαννάκης Σπύρος.

Ακόμη, πολύ καλή ήταν η παρουσία και των Παγκορασίδων, με τις μικρές αθλήτριες του Ιστορικού να παίρνουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες. Για τον Πανιώνιο συμμετείχαν οι: Γεροθόδωρου Σοφία, Παπαλεωνιδοπούλου Γαλήνη Αναστασία, Πλακίτση Λεμονιά Αναστασία, Στέφα Βασιλική, Φραντζέτη Κλειώ, Χανιώτη Μαρία Ευθυμία. Κοντά τους οι προπονητές τους Κοσμίδης Λευτέρης και Χριστοφυλάκη Μερόπη. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια