Κοινωνία

Αύξηση και στα τροφεία βρεφών από τον Γ.Λαρίσση,μετά την αύξηση συνδρομής των ΚΑΠΗ

*Κατόπιν επικοινωνίας του κου Γ.Λαρίσση με το www.nstv,gr έχουν γίνει αλλαγές σχετικά με τους πίνακες των τροφείων 2020-21 όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θα ακολουθήσει αύριο ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τους ΝΕΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετά την αύξηση της συνδρομής ΚΑΠΗ "για να σέβονται", όπως είχε πει και ο Δήμαρχος, τώρα ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου των ΚΑΠΗ και παιδικών σταθμών Γ.Λαρίσσης κατέθεσε πρόταση που αυξάνει και τα τροφεία των βρεφών εν μέσω υγειονομικής κρίσης !

Η πρόταση φαίνεται πως ψηφίστηκε στις 4 Μαΐου 2020

Από τους παρακάτω πίνακες είναι προφανής η αύξηση του κόστους των τροφείων στα βρέφη -με μόνη εξαίρεση την κατηγορία εισοδήματος 15,000-20,000 ευρώ- που έχει μείωση της τάξεως των 5 ευρώ.

Φυσικά όπως θα μπορούσε να πει ο κάθε διαχειριστής, η αύξηση των τροφείων όπου αυτή πραγματοποιηθεί θα οδηγήσει σε βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών κλπ,κλπ, κλπ

Αυτός που μάλλον ΔΕΝ καταλαβαίνει ούτε ο Γιώργος Λαρίσσης είναι ότι ΔΕΝ είναι εποχή αυξήσεων αλλά ΜΕΙΩΣΕΩΝ παντού! και οριζόντια!!! Αν δεν παρακολουθεί τα μέτρα της κυβέρνησης που είναι οριζόντιες παροχές, ας αφιερώσει λίγο χρόνο και μετά ας ενημερώσει και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Κούπα, μήπως και η λέξη οριζόντια μπει επιτέλους στο λεξικό της δημοτικής αρχής. 

Δείτε τις αυξήσεις που αποφασίστηκαν εν μέσω υγειονομικής κρίσης για τα βρέφη 

(Νεα κριτήρια 2020-2021)

Κριτήρια (2019-2020)

Επίσης και στα τροφεία των νηπίων είχαμε και αυξήσεις αλλά και μειώσεις !

(Νεα κριτήρια 2020-2021)

Κριτήρια (2019-2020)

 

 

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια