Αθλητικά

Μεγαλώνει η αγωνία στον Πανιώνιο μετά τα σενάρια περί αποχώρησης Ζαμάνη-Δάρα

Πολύ μεγάλη αναστάτωση έχουν φέρει στην οικογένεια του Πανιωνίου τα σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σκέψεις αποχώρησης των δύο μεγαλομετόχων της ομάδας, Νίκου Ζαμάνη και Χρήστου Δάρα, με το κλίμα αβεβαιότητας να είναι έντονο αυτή τη στιγμή στην Πλατεία.

Από το πρωί της Τετάρτης (16/1) άρχισαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες πως ο Νίκος Ζαμάνης εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησής του από τη θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος και κατά συνέπεια από τα κοινά της ομάδας, χωρίς να έχουν γίνει απόλυτα γνωστοί οι λόγοι που τον έχουν οδηγήσει σε μια τέτοια σκέψη. Ακόμη, με δηλώσεις του ο Χρήστος Δάρας έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που ο Ζαμάνης αποχωρήσει, τότε θα παραιτηθεί και εκείνος από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ενδεχόμενη αποχώρηση των δύο ισχυρών ανδρών του Πανιωνίου θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο σύλλογο, από τη στιγμή που παλεύει για να ολοκληρώσει την οικονομική του εξυγίανση και τα χρέη είναι ακόμη μεγάλα. Θυμίζουμε πως οι Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας είχαν βγει μαζί μπροστά και απέκτησαν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, ενώ τα τελευταία χρόνια δίνουν τη δική τους μεγάλη μάχη για την οικονομική επιβίωση του συλλόγου παρά τις τόσες δυσκολίες. 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια