Κοινωνία

Μεγαλείο ψυχής για την Ποδηλατική διαδρομή από τα Τρίκαλα στο Βόλο για τον Άγγελο Κριτσιώτη και τον μικρό Γιωργάκη

Μεγαλείο ψυχης για την Ποδηλατική διαδρομή από τα Τρίκαλα στο Βόλο για τον Άγγελο Κριτσιώτη και τον μικρό Γιωργάκη

 

          Ο ποδηλάτης της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ Άγγελος Κριτσιώτης, θα δώσει τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του. Για πρώτη φορά, θα μεταφερθεί ο Γιωργάκης (παιδί της Φλόγας) με ειδικό αμαξίδιο που προσαρμόστηκε στις ανάγκες του και θα κάνουν ποδηλατική διαδρομή Τρίκαλα-Βόλος στις 18 Αυγούστου μαζί!

          Μετά από 8 χρόνια ο Γιωργάκης βγαίνει από το αναπηρικό αμαξίδιο και θα κάνει το ταξίδι της ζωής του, μια εμπειρία που θα του μείνει σίγουρα αξέχαστη! Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα" όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την πορεία και το πλούσιο έργο του, αποδεικνύει έμπρακτα ότι πρώτιστη προτεραιότητα, αποτελεί η στήριξη των παιδιών και γονέων του Συλλόγου. Είναι σημαντικό να ενισχυθεί το έργο του Συλλόγου. Να σημειωθεί ότι, εθελοντές της Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων θα συνοδεύουν σε όλο το ταξίδι τον Άγγελο κι τον Γιωργάκη για την ασφάλεια τους.

          Ο Άγγελος συνοδευόμενος από αθλητές του ποδηλατικού τμήματος της Νίκης Βόλου και παιδιά της ποδηλατικής Ακαδημίας και μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου - Κένταυρος, θα τερματίσει στην παραλία του Βόλου την Τετάρτη 18 Αυγούστου στις 19.30 στο Πανεπιστήμιο όπου θα γίνει η υποδοχή και θα υπάρχει bazaar για την ΦΛΟΓΑ.

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια