Αθλητικά

Με τον Ιστορικό στην Σλοβενία

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις λεπτομέρειες για το ταξίδι στη Σλοβενία και την αναμέτρηση με την Γκόριτσα.

Η μετάβαση θα γίνει αεροπορικώς με πτήση Charter μέσω του αεροδρομίου της Τεργέστης. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης και η επιστροφή μετά τον αγώνα το βράδυ της Πέμπτης.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται αναλυτικά:

-Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Τεργέστη-Αθήνα

-Μετάβαση από αεροδρόμιο Τεργέστης σε ξενοδοχείο 4* (μια διανυκτέρευση με πρωινό)

-Μετάβαση από ξενοδοχείο σε γήπεδο

-Εισιτήριο αγώνα (παραλαβή στο ξενοδοχείο)

-Μετάβαση από γήπεδο σε αεροδρόμιο Τεργέστης (μετά τον αγώνα)

Η συνολική τιμή του πακέτου ανέρχεται στα 470 ευρώ κατ’ άτομο με διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο. (Δυνατότητα διαμονής σε μονόκλινο, με άλλη χρέωση)

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις λεπτομέρειες για το ταξίδι στη Σλοβενία και την αναμέτρηση με την Γκόριτσα. Η μετάβαση θα γίνει αεροπορικώς με πτήση Charter μέσω του αεροδρομίου της Τεργέστης. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης και η επιστροφή μετά τον αγώνα το βράδυ της Πέμπτης. Στο πακέτο περιλαμβάνονται αναλυτικά: -Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Τεργέστη-Αθήνα -Μετάβαση από αεροδρόμιο Τεργέστης σε ξενοδοχείο 4* (μια διανυκτέρευση με πρωινό) -Μετάβαση από ξενοδοχείο σε γήπεδο -Εισιτήριο αγώνα (παραλαβή στο ξενοδοχείο) -Μετάβαση από γήπεδο σε αεροδρόμιο Τεργέστης (μετά τον αγώνα) Η συνολική τιμή του πακέτου ανέρχεται στα 470 ευρώ κατ’ άτομο με διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο. (Δυνατότητα διαμονής σε μονόκλινο, με άλλη χρέωση)

 

https://panionia-idea.gr/anakoinvsi-tis-pae-gia-to-taksidi-stin-goritza/

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια