Αθλητικά

«Με το δεξί» ξεκίνησε ο Ιστορικός στο ποδόσφαιρο για το 2018

γράφει ο Σταύρος Αδάκτυλος

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε ο Πανιώνιος τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της SuperLeague. Σε ένα παιχνίδι, όπου την απόλυτη κυριαρχία την είχαν οι κυανέρυθροι για ολόκληρα τα 90 λεπτά. Αν και η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 43’, βρήκε το σθένος και «γύρισε» το παιχνίδι με τα τέρματα των Μασούρα (46’), Λάμπρου (53’) και Παπαγεωργίου (78’). Με μόλις 14 τελικές προσπάθειες για τον Πανιώνιο, πρόκειται αναμφισβήτητα για μία εικόνα της ομάδας μας που θα θέλαμε να βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο.

Αξιοσημείωτο της προσοχής μας.. τι και αν ο Ιστορικός «έχασε» 3 βασικούς παίκτες ενδεκάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (Μασούντ, Χατζισαφί, Οικονόμου), παρόλα αυτά απέδειξε για άλλη μία φορά, πως κανένα πρόσωπο δεν είναι πάνω από τον Πανιώνιο και πως αυτή η ομάδα έχει κάτι το μαγικό και θα καταφέρνει πάντα να βρίσκει την λύση και να αποτελεί την «Λερναία Ύδρα» του πρωταθλήματος.

Επόμενη στάση, Ριζούπολη. Το ερχόμενο Σάββατο στις 17:15, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την έτερη ομάδα της Σμύρνης, τον Απόλλωνα, στο λεγόμενο «ντέρμπι της προσφυγιάς». Πάθος, συγκέντρωση και σκληρή δουλειά, τα στοιχεία που χρειάζονται για μία επιτυχημένη εμφάνιση που μπορεί να οδηγήσει στην κατάκτηση των 3 βαθμών.

Τέλος, όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι, λεπτομέρειες απομένουν για την οριστικοποίηση των deal των Τασουλή και Οφκίρ στον Πανιώνιο. Ενδιαφέρον αποτελεί ακόμα, ποιες θέσεις θα ενισχύσει ο Ιστορικός στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.Είδομεν..

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια