Δημοτικά

Με τη 'διπλή' ψήφο του Παν.Τσιάπη ΔΕΝ μειώνονται τα δημοτικά τέλη στη Νέα Σμύρνη

Με την ψήφο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικού Συμβούλου του ΔημάρχουΤζουλάκη Παναγιώτη Τσιάπη να μετράει διπλή, όπως προβλέπει ο νέος νόμος των ΟΤΑ σε περίπτωση ισοψηφίας σε ψηφοφορία, δεν πέρασε η πρόταση σύσσωμης της Αντιπολίτευσης για 10% μείωση των δημοτικών τελών κατοικιών στη Νέα Σμύρνη για τη φετινή χρονιά. 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων...μόνο μία φορά ψήφισε ενάντια στη μείωση των δημοτικών τελών στη Νέα Σμύρνη κατά 10% και υπέρ της μη μείωσής τους σύμφωνα με ολόκληρη την εισήγηση Τζουλάκη την οποία φυσικά υπερψήφισε.

Έτσι, μετά την ισοψηφία 18 υπέρ της μείωσης και 18 κατά της μείωσης και φυσικά υπέρ της εισήγησης Τζουλάκη, ο πρόεδρος Τσιάπης, αφού επιβεβαιώθηκε ο νόμος περί ισοψηφίας με την ψήφο να μετράει διπλή, έκρινε τελικά πως δεν πρέπει να μειωθούν τα δημοτικά τέλη των Νεοσμυρνιωτών ούτε για φέτος, αποδεικνύοντας έτσι πως είναι διατεθειμένος να πάρει και δύσκολες αποφάσεις, πάντα με γνώμονα ... το καλό της πόλης, όπως όλοι άλλωστε.

Άλλωστε, ο έμπειρος Τσιάπης γνωρίζει την έκφραση ''τα φαρδομάνικα είναι για τους παπάδες''...και την απέδειξε ! Τώρα βέβαια πόσες φορές θα χρειαστεί να ξανασυμβεί αυτό, κανείς δεν το γνωρίζει...Ηδη ήταν η δεύτερη φορά καθώς το ίδιο έγινε και στο θέμα της αναβολής της συζήτησης του κανονισμού (οργανόγραμμα) του Δήμου, στο οποίο βέβαια δεν έγινε πολύ ξακάθαρο διότι διεκόπη η συνεδρίαση...

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος βρήκε ''τη μείωση του 10% πολύ λίγο για τα νοικοκυριά και πολύ μεγάλο για το Δήμο και πως αυτή τη στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι για μείωση των δημοτικών τελών''

Την πρόταση μείωσης των δημοτικών τελών κατά 10 % καταψήφισαν και οι νεοεκλεγμένοι Οδυσσέας Νασιμπιάν, Βαρμπομπίτη Ευαγγελία, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Νεκτάριος Σαρδιανός (Λαρίσσης), Κίμων Βολίκας (Λαρίσσης), Καραγιάννη Ντορίνα (Λαρίσσης), Πέτρος Κουκάς (Λαρίσσης) μαζί φυσικά με τους υπόλοιπους παρόντες δημοτικούς συμβούλους του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη. 

Από τη συνεδρίαση και φυσικά την ψηφοφορία απουσίαζε ο Γιώργος Λαρίσσης, ο οποίος μάλλον θα ψήφιζε αντίστοιχα με την παράταξη Τζουλάκη, με την οποία και συνέπραξε.

Δείτε στο βίντεο έναν έναν τους δημοτικούς συμβούλους και την ψήφο τους.

 

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια