Πολιτιστικά

Με χορούς από όλη την Ελλάδα έκλεισε την Πολιτιστική χρονιά ο Σύλλογος Ιμβρίων

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Ο Σύλλογος Ιμβρίων Ελλάδος πραγματοποίησε στη Λεόντειο Σχολή, για ακόμα μία χρονιά, την τελετή λήξης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του για το 2015 – 2016. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Χορεύοντας και τραγουδώντας στον κύκλο του χρόνου».
Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου, το χορευτικό τμήμα παραστάσεων, η χορευτική ομάδα εφήβων και το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου Ιμβρίων, ενώ συμμετείχε και η χορευτική ομάδα του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ι. Ρέντη. Τη διδασκαλία χορών και την επιμέλεια της παράστασης είχε η Εμμανουέλα Γεωργούση.
Στην εκδήλωση ακούστηκαν κάλαντα Χριστουγέννων και Θεοφανείων και το σύνολο των χορευτικών τμημάτων χόρεψαν χορούς από τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ίμβρο, τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη, την Ήπειρο και τις Κυκλάδες.
Η Ένωση Συντακτών Ηλεκτρονικού Τύπου και Λοιπών Σύγχρονων Μέσων ήταν, για μία ακόμα φορά, χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.
Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr ο Γιώργος Παπαθεοδώρου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων, σχολίασε την εκδήλωση και υποσχέθηκε κάθε επόμενη εκδήλωση να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, προσθέτοντας πως ευελπιστεί ότι το σύνολο των δραστηριοτήτων του συλλόγου τον καθιστά ζωντανό κύτταρο στην πόλη της Νέας Σμύρνης.
Η Εμμανουέλα Γεωργούση δήλωσε πως «η δουλειά ενός έτους των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου ήταν αυτή που παρουσιάστηκε στην παράσταση».  Τέλος, τόνισε πως ο σύλλογος επιχείρησε και, μάλλον, πέτυχε να εντάξει στα χορευτικά του τμήματα για τη χρονιά που φεύγει παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια