Με απειλή Ροτβάιλερ η πρόσφατη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της ανήλικης στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με το www.lawandorder.gr που ανέδειξε το θέμα πρώτο, ο δράστης της επίθεσης χρησιμοποίησε σκυλί Ροτβάιλερ προκειμένου να ακινητοποιήσει και να εκφοβίσει την άτυχη κοπέλα.

Νέα στοιχεία λοιπόν για τη σοκαριστική περίπτωση σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος ανήλικης από 36χρονο Κούρδο στον αύλιο χώρο της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη.

Ο δράστης της επίθεσης, χρησιμοποίησε ένα σκυλί προκειμένου να ακινητοποιήσει και να εκφοβίσει την άτυχη κοπέλα, που στη θέα του μεγαλόσωμου ζώου έγινε πειθήνιο όργανο του 36χρονου.

Ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κατοχή ναρκωτικών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέλη φιλοζωικής οργάνωσης μετέβησαν στο τμήμα ασφάλειας Νέας Σμύρνης και πήραν το σκυλί, καθώς όπως είπε ο άνδρας, δεν ήταν δικό του.

Ο Κούρδος αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης εντόπισε την ανήλικη στον περίβολο του ιερού ναού της Αγίας Φωτεινής.

Την προσέγγισε και χωρίς τη θέλησή της ξεκίνησε να επιδίδεται σε άσεμνες ενέργειες. Ο 36χρονος στη συνέχεια εγκατέλειψε την ανήλικη, που διαμένει σε ίδρυμα και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Το θυμάμαι της επίθεσης, μετέβη στο τμήμα ασφάλειας της Νέας Σμύρνης και ενημέρωσε τους αξιωματικούς για το συμβάν. Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του και τελικώς τον εντόπισαν την επόμενη ημέρα σε στέκι της πλατείας της Νέας Σμύρνης και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

https://www.lawandorder.gr/Article/69889/apokleistiko-lo-me-apeili-rotbailer-i-sexoualiki-epithesi-se-baros-anilikis-sti-nea-smurni

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια