Εκλογικά

Μαθητική συναυλία στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ (ΦΩΤΟ)

Πλήθος μαθητών παρευρέθηκαν στη μαθητική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μάη στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Η συναυλία ξεκίνησε με χαιρετισμό από το Βαγγέλη Ρούσσο μαθητή και πρόεδρο του 15μέλους συμβουλίου του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης. Κάλεσε όλους τους μαθητές να κάνουν το βήμα και να συμμετέχουν στις εκλογές της 21ης Μάη δίνοντας τη ψήφο τους στο ΚΚΕ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ψήφος μας δεν είναι πλάκα γιατί δεν είναι πλάκα τα αδιέξοδα που ζούμε καθημερινά. Η συμμετοχή μας με ψήφο στο ΚΚΕ είναι αυτή που μπορεί να τους τιμωρήσει, να τους φοβίσει. Θα ψηφίσουμε ΚΚΕ και θα τους χαλάσουμε τα σχέδια. Θα ψηφίσουμε αγωνιστικά, αντισυστημικά, θα φέρουμε τα πάνω- κάτω!».

Στη συνέχεια πήραν τη σκυτάλη τα μαθητικά συγκρότημα από σχολεία της περιοχής, ενώ άφθονο γέλιο χάρισε ο Αχιλλέας Μαρμαρίδης με το stand up comedy. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν το μουσικό συγκρότημα του 4ου ΓΕΛ παρουσίασε ένα μουσικό κομμάτι γραμμένο από τους ίδιους τους μαθητές και αφιερωμένο στα 57 θύματα από το έγκλημα στα Τέμπη.

Οι μαθητές της Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσαν τη συναυλία τους με χορό, τραγούδια και δίνοντας ραντεβού στις επόμενες μάχες που έρχονται και στις 21 Μάη, φωνάζοντας δυνατά πως η πρώτη τους ψήφος θα είναι κόκκινη, αγωνιστική και ΚΚΕ.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν οι Αντώνης Δαβανέλος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα, ο Γιάννης Κιουλάνης, δημοτικός σύμβουλος Νέας Σμύρνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Γιάννης Κορφιάτης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια