Μάντζιος: Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και ενίσχυση της τάξης στους κοινόχρηστους χώρους της Νέας Σμύρνης
Σε νέα παρέμβαση για την αποκατάσταση της εικόνας της πόλης και την απελευθέρωση δημόσιου χώρου, απομακρύνθηκαν ακόμη 10 εγκαταλελειμμένα οχήματα από δρόμους και κοινόχρηστους χώρους της περιοχής. Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχών δράσεων του Δήμου για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την ενίσχυση της οδικής τάξης και την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος.
Όπως ανέφερε ο Μάντζιος Θοδωρής, η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων συμβάλλει ουσιαστικά στην αποσυμφόρηση των γειτονιών, στη δημιουργία περισσότερων νόμιμων θέσεων στάθμευσης και στη συνολική αναβάθμιση της εικόνας των συνοικιών. Παράλληλα, τέτοιες παρεμβάσεις συνδέονται άμεσα με ζητήματα δημοτικής ασφάλειας, πολιτικής προστασίας και καλύτερης λειτουργίας του δημόσιου χώρου.
Η παρουσία εγκαταλελειμμένων οχημάτων επί μακρόν σε δρόμους και πεζοδρόμια αποτελεί συχνά σημείο δυσαρέσκειας για τους κατοίκους, καθώς περιορίζει τη στάθμευση, δημιουργεί εικόνα εγκατάλειψης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, εγείρει ζητήματα καθαριότητας και ασφάλειας. Η στοχευμένη απομάκρυνσή τους αποτελεί ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα για πιο λειτουργικές και καθαρές γειτονιές.
Η δημοτική αρχή, μέσω τέτοιων δράσεων, επιδιώκει να στείλει μήνυμα ότι η παρέμβαση στον δημόσιο χώρο δεν περιορίζεται μόνο σε μεγάλα έργα, αλλά και σε παρεμβάσεις καθημερινότητας που επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα ζωής των κατοίκων.




















Σχόλια