Αθλητικά

Μάνος Καλημεράκης στο NSTV για την αποχώρηση από τον Μίλωνα: "Είχα ηθική υποχρέωση να θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης"

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου έγινε γνωστό πως ο Μάνος Καλημεράκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Μίλωνα. Λόγω θεμάτων με τη συμπεριφορά δύο συγκεκριμένων αθλητριών, ο έμπειρος κόουτς είχε θέσει στη διάθεση της διοίκησης του συλλόγου της Νέας Σμύρνης την παραίτησή του και ύστερα από τέσσερις ημέρες αυτή έγινε αποδεκτή.

Το Nstv επικοινώνησε με τον πρώην πια τεχνικό του Μίλωνα ο οποίος τοποθετήθηκε αναφορικά με τους λόγους της αποχώρησής του από την ομάδα: "Υπήρξαν ζητήματα με δύο συγκεκριμένες αθλήτριες, με τη μία ο λόγος ήταν η ασυνέπεια στις προπονήσεις και τις υποχρεώσεις της ομάδας και με την άλλη η απροθυμία της να αλλάξει ρόλο ώστε να καλυφθεί το κενό της τραυματία Σαμπάνη. Από τη στιγμή που προέκυψαν αυτά τα ζητήματα θεώρησα ότι θίγεται ο ρόλος μου ως προπονητής και πως είχα ηθική υποχρέωση να θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης. Από τη διοίκηση το σκέφτηκαν για τέσσερις μέρες και στη συνέχεια έκαναν αποδεκτή την παραίτησή μου". 

Ο Μάνος Καλημεράκης αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι μια προσωπική επιλογή του προέδρου του τμήματος βόλεϊ του Μίλωνα, Παντελή Ταρνατόρου, στα πλαίσια ενός πενταετούς πλάνου που είχε θέσει η διοίκηση με στόχο να φτάσει ο σύλλογος όσο ψηλότερα γίνεται. Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Κολοκυθάς, ο οποίος ήταν συνεργάτης του κου Καλημεράκη.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια