Αθλητικά

Λύνεται το γηπεδικό πρόβλημα για τα τμήματα του Πανιωνίου

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα του Πανιωνίουκαι όχι μόνο, μετά τη λήξη της σύμβασης με το ΣΕΦ και την αδυναμία να πραγματοποιηθούν προπονήσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο, απ' ότι φαίνεται θα λυθεί. 

Μετά από ταλαιπωρία αρκετών ημερών για τις ομάδες, η δημοτική αρχή φαίνεται πως βρήκε λύση, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΣΕΦ έτσι ώστε τα τμήματα του Ιστορικού να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους εκεί. 

Η λύση αυτή βέβαια αφορά μόνο το κομμάτι των προπονήσεων, αφού σε ό, τι έχει να κάνει με την έδρα ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, μιας και το "Ανδρέας Βαρίκας" δεν μπορεί να δοθεί ακόμα στις ομάδες λόγω του ότι δεν έχει βρεθεί λύση για την έξοδο κινδύνου και για το θέμα της πυρόσβεσης. Υπάρχει η πεποίθηση πάντως πως μέχρι το τέλος του έτους όλα θα έχουν διευθετηθεί και έτσι τα τμήματα βόλεϊ αλλά και το μπάσκετ θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο γήπεδο.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη ήρθαν σε συμφωνία με τη Λεόντειο, ώστε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου να χρησιμοποιεί το κλειστό γήπεδο της σχολής για τις προπονήσεις του.

 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια