Δημοτικά

Κουτελάκης για Α/δήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κουκά ''Ασχετος είναι και απών''

Δελτίο τύπου , δήλωση Γιώργου Κουτελάκη-Επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης -παράταξης  ''Νέα Σμύρνη Ποιότητα Ζωής''

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΩΝ- "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ.

ΖΗΤΩ από τον Δήμαρχο την σύγκλιση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για να συζητηθούν τα ανεπίτρεπτα χάλια του Δήμου μας στην αντιμετώπιση στοιχειωδώς έστω του χιονιά.

Το ζητώ για να είναι ο Δήμος μας πιο έτοιμος την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις.

Ζητώ την συγκρότηση πάγιου Επιχειρησιακού Κέντρου στο Δήμο με την συμμετοχή ικανών πολιτικών και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου που θα "πιάνει δουλειά" σε έκτακτες καταστάσεις.

Γιατί αυτά που ειδαμε τωρα, όπως και στη "Μηδεια" τον Φεβρουάριο και στον "Μπάλο" τον Οκτώβριο από πλευράς Δήμου, είναι για "κλάματα".

Τα Δελτία Τύπου του Δήμου πριν τον χιονιά του στυλ "είμαστε πανέτοιμοι", αποδείχθηκαν χάρτινοι επικοινωνιακοί πύργοι που κατέρρευσαν με πάταγο στην πρώτη νιφάδα της "Ελπίδας".

Το σχέδιο ασαφές και ίδιο για μια ακόμα φορα, πάγιας και διαχρονικής έμπνευσης Σ.Τζουλάκη.."βλέποντας και κάνοντας και ότι βγει".

Ούτε όμως αυτή τη φορά βγήκε.

Οι πολίτες μάταια αναζητούσαν τον μηχανισμό του,τα στελέχη του, τον συντονισμό, τα μηχανήματα, κάποιον έστω σε ενα τηλεφωνικό κέντρο , την Πολιτική Προστασία του Δήμου...όλοι κρυμμένοι, άφαντοι, με πρώτους και καλύτερους τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ.Π.Κουκά.

Τους ασκούμε κριτική για την έλλειψη σχεδίου, για την έλλειψη ενημέρωσης των πολιτών που να απευθύνονται αν έχουν ανάγκες, για το ότι κρύφτηκαν, γιατί το ότι δεν μπόρεσαν να διατάξουν τις δυνάμεις του Δήμου σε θέση "μάχης" για τα ελάχιστα.

Ας διαβάσουν στο διαδίκτυο το τι λένε οι πολίτες για το Δήμο για να καταλάβουν τι εννοούμε αν τα θεωρούν όλα αυτά απλά αντιπολιτευτικά.

Σήμερα ο Πρωθυπουργός ζήτησε ειλικρινή κατά τον ίδιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ...για την αδυναμία ανταπόκρισης του κράτους.

Αναμένουμε τον κρυμμένο στα πολυτελή του γραφεία Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τις δικές τους εξηγήσεις για το τι δεν πήγε καλά και καταγραφήκαμε ως ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ της Αττικής στην ανταπόκριση στο χιονιά.

Και βεβαίως ΖΗΤΑΜΕ την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.ΚΟΥΚΑ που για τρίτη (3η) συνεχή φορά ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ για τα στοιχειώδη.Όχι απλά ΑΣΧΕΤΟΣ αλλά και ΑΠΩΝ "

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια