Αθλητικά

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με πολλές πολλές εκπλήξεις έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 6/02/2016 στο τμήμα της ενόργανης γυμναστικής.
Ανάμεσα από τους καλεσμένους ήταν ο Πρόεδρος του Πανιωνίου Μισαηλίδης Άρης, ο Γενικός Γραμματέας Μιχαηλίδης Δημήτρης ,ο Ειδικός Γραμματέας Πρόδρομος Τσάμης , η Έφορος οικ. Διαχείρισης Τούλα Παύλου,ο Έφορος Ποδοσφαίρου και Έφορος γηπέδων  και έργων Κώστας Κανταρτζόγλου . 
Το ταπί στην κυριολεξία ξεχείλισε από παιδιά που ενώ χόρευαν και έπαιρναν μέρος στα παιχνίδια των παιδοψυχαγωγών , ενθουσιάστηκαν με την είσοδο του Ίωνα. Της μασκότ του Πανιωνίου . Ο πάνθηρας μπήκε στην αίθουσα και έκλεψε την παράσταση. Χορός, παιχνίδια , γέλια, φωτογραφίες , εναλλάσσονταν για δύο περίπου ώρες με την συνοδεία του dj που οι υπέροχες μουσικές του επιλογές γέμιζαν το χώρο.
Στο τέλος όλα τα παιδιά έφυγαν ενθουσιασμένα παίρνοντας και από ένα δωράκι και το  κομμάτι της πίτας τους από τα χέρια του αρχηγού της ομάδας του ποδοσφαίρου Μανώλη Σιώπη. 
Τα χαμόγελα των παιδιών και η ικανοποίηση των γονέων ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, ήταν η ανταμοιβή της προσπάθειας των εφόρων του τμήματος για την επιτυχημένη και τόσο όμορφη αυτή γιορτή

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια