Αθλητικά

Κολύμβηση: 18 μετάλλια για την αγωνιστική ομάδα του Πανιωνίου

Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα κολύμβησης του Πανιωνίου, η οποία συμμετείχε πριν από λίγες ημέρες στο 5ο Τρόπαιο Κολύμβησης Παναθηναϊκού Α.Ο. και κέρδισε 18 συνολικά μετάλλια, σημειώνοντας παράλληλα και πολλά ατομικά ρεκόρ. 

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

"18 Μετάλλια για την Αγωνιστική Ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στο 5ο Τρόπαιο Κολύμβησης Παναθηναϊκού Α.Ο.

Συμμετοχή από 1.800 αθλητές από όλη την Ελλάδα

70% των Αθλητών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Σημείωσαν Ατομικά Ρεκόρ

Στις 4-5 Δεκεμβρίου 2021, η αγωνιστική ομάδα του Τμήματος Κολύμβησης του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης (https://www.panionios.gr) συμμετείχε στο 5ο Τρόπαιο  Κολύμβησης Παναθηναϊκού Α.Ο. συγκεντρώνοντας 18 μετάλλια και σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα της ΚΟΕ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και συγκέντρωσε περισσότερους από 1450 αθλητές από 70 Σωματεία Πανελλαδικά. 

Το 70% της αγωνιστικής ομάδας του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. σημείωσαν ατομικά ρεκόρ, ενώ 7 χρυσά μετάλλια, 7 ασημένια μετάλλια και 4 χάλκινα μετάλλια έφεραν (με αλφαβητική σειρά) η Μυρτώ Δαμιανού, η Σταυρούλα Κατουνη, η Μελίνα Κορίτα, ο Λάμπρος Κωστόπουλος, ο Γεώργιος Νίκου, η Στέλλα Παυλίδου, ο Κυριάκος Πρεβένιος, η Κατερίνα Πρεβενίου, η Αγάπη Χαρά, ο Βασίλης Χαρά, η Γαρυφαλλιά Χαροκόπου. 

Η δυναμική παρουσία των κολυμβητών μας εν μέσω περιόδου σκληρής προπόνησης και προετοιμασίας ενόψει του Χειμερινού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το Φεβρουάριο του 2022 αποτελεί απόδειξη για της συνεχούς προσπάθειάς τους.

Οι Έφοροι του Τμήματος Κολύμβησης και η Διοίκηση του Πανιωνίου δίνουν θερμά συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση, σε όλους τους συλλόγους για την συνεχή τους παρουσία, αλλά κυρίως στους κολυμβητές μας που είναι πρεσβευτές του σήματος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. σε τέτοιες διοργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Πάνος Βελλής

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

ΤΗΛ.: 210-9343723, 210-9339976

e-mail: info@pgss.gr"

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια