Κοινωνία

Κόκκινο χαρούμενο το χρώμα στις διαβάσεις Σχολείων-video

Οι Μαμάδες+ στον Δρόμο βρέθηκαν στην Νέα Σμύρνη μετά από πρόσκληση του Νεκτάριου Σαρδιανού, πρ. 'Α Σχολ Επιτρ δήμου Νέας Σμύρνης για να δώσουν την δική τους πινελία (και πινέλο) στις διαβάσεις έξω από τα σχολεία. Το 12ο δημοτικό Νέας Σμύρνης απέκτησε στις παρακείμενες διαβάσεις δύο έντονα κόκκινες βαμμένες πατούσες θυμίζοντας στους διερχόμενους οδήγους να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην οδήγησή τους έξω από τα σχολεία.

Ο Νεκτάριος Σαρδιανός έχει συνηθίσει την πόλη σε τέτοιες πρωτοβουλίες και ενημέρωσε ότι τα πινέλα, οι μάσκες και τα γάντια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν προσφορά του δήμου Νέας Σμύρνης και της 'Α Σχολικής Επιτροπής.

Η "ηθική αυτουργός" Ήλια Ιατρού, της κίνησης "Μαμάδες+ στον δρόμο", ενθουσιώδης περιέγραψε το πλαίσιο και σκοπό λειτουργίας της αυτής της κίνησης και περιέγραψε πόσο εχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία γονείς, παιδιά και χορηγοί οι οποίοι και παρέχουν τα υλικά για τον χρωματισμό των διαβάσεων.

Δεν έλειψαν και τα θεατρικά δρώμενα για τα παιδάκια που παρευρέθηκαν με την συμβολή του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης με τους Jedi και τα φωτόσπαθά τους! Ο Λεωνίδας Πάσιος, αντ. πρ. Ελληνικής Ακαδημίας Πολέμου των Άστρων με την ομάδα από έναν μακρινό, πολύ μακρινό Γαλαξία εγκαινίασαν με τις εντυπωσιακές στολές τους την φρεσκοβαμμένη διάβαση του 12ου δημοτικού και φωτογραφήθηκαν με τα παιδάκια.. και κάποιους ενηλίκους

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια