Αθλητικά

Κεκλεισμένων των θυρών το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών στο βόλεϊ

Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Μίλωνα που θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης Λάρισας, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Αθλητισμού μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και αναφέρει:

"Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

Θυμίζουμε πως αύριο Παρασκευή (29/3) ο Μίλωνας αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (30/3). 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια