Κοινωνία

Κάτω τα χέρια από τους μαθητές μας!: Σύλλ. Εκπ. Ν Σμύρνης «ο Χρυσόστομος Σμύρνης»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ       ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                     Ν. ΣΜΥΡΝΗ 15 Μαρτίου 2021

 Π.Ε.  ΝΕΑΣ  ΣΜΥΡΝΗΣ                                                                  

 « Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ  ΣΜΥΡΝΗΣ »                                                             ΑΡ. ΠΡΩΤ: 519

Πληροφορίες: Μελαμπιανάκη Ζέττα  τηλ. 6977 885092                                                           

Καραμπά Σοφία τηλ. 6943 879575                                                                                                                                                      http://syllogospensmyrnis.weebly.com/                                  syllogosnsm@gmail.com

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ  ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ!

Στην ΓΑΔΑ κρατούνταν από την Τρίτη 9/3 και μέχρι και την Παρασκευή 12/3 ανήλικοι μαθητές σχολείων της Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για τις νέες συλλήψεις που έγιναν και πάλι «στο σωρό» μετά το τέλος της μεγαλειώδους πορείας της Τρίτης. Η αστυνομία τους έχει φορτώσει πολλές και απίθανες κατηγορίες. Οι αναίτιες συλλήψεις και οι ξυλοδαρμοί στους δρόμους της Νέας Σμύρνης μετά την πορεία της Τρίτης 9/3, είναι συνέχεια των περιστατικών αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας, που σημειώθηκαν την Κυριακή 7/3. Ευτυχώς, αρκετά από αυτά τα περιστατικά έχουν καταγραφεί σε βίντεο από πολίτες που παρακολουθούσαν από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους τις επιθέσεις της αστυνομίας και ήταν έκπληκτοι και αγανακτισμένοι.

Απαιτούμε άμεσα να σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου και το κυνήγι μαγισσών. Οι ευθύνες της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής είναι τεράστιες. Μετά την παράνοια με τις συλλήψεις και τις στημένες κατηγορίες εναντίον των 11 την Κυριακή (μεταξύ των οποίων και η συνάδελφός μας με το σύντροφό της που απλά περνούσαν από την πλατεία), ακολούθησε το νέο θέατρο του παραλόγου με επιθέσεις των ΔΙΑΣ και συλλήψεις ανθρώπων που απλά προσπαθούσαν να φτάσουν στο σπίτι τους. Είτε συμμετείχαν στην ειρηνική πορεία της Τρίτης, είτε έκαναν τη βόλτα τους στην πλατεία της Ν. Σμύρνης ή στο Άλσος  την Κυριακή, οι ανήλικοι μαθητές μας, ασκούσαν το συνταγματικό και το ανθρώπινό τους δικαίωμα.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να επιτίθεται, να ξυλοφορτώνει και να συλλαμβάνει ανύποπτους πολίτες ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ!  Να απαιτήσουμε την παραδειγματική τιμωρία των «οργάνων της τάξης» που διέπραξαν αυτές τις βαρβαρότητες!

            Απαιτούμε  ο Δήμος Νέας Σμύρνης να πάρει επιτέλους θέση και να προστατέψει τους Δημότες του! Να  παύσει άμεσα  η δίωξή των ανήλικων μαθητών, των 11 συλληφθέντων της Κυριακής και όλων όσων κατηγορούνται άδικα. Να αποσυρθούν ΟΛΑ τα ανυπόστατα πανομοιότυπα κατηγορητήρια της ντροπής.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

 

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια