Κοινωνία

Καθ'ολα έτοιμος δηλώνει ο δήμος Νέας Σμύρνης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της κακοκαιρίας που πλήττει από σήμερα το πρωί έντονα την περιοχή μας.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί του Δήμου μας βρέθηκαν από νωρίς το πρωί κοντά στους άστεγους συνανθρώπους μας που διαβιούν στη Νέα Σμύρνη και τους ζήτησαν να μεταβούν στον ειδικό θερμαινόμενο χώρο που λειτουργεί όλο το 24ωρο στη συμβολή των οδών Ολυμπίου & Σωκράτους και παρέχει ζεστά ροφήματα και τροφή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2132025872 & 2132025882

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο και Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας Πέτρο Κουκά, ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες της Περιφέρειας Αττικής, οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας και της Γεωπονικής με όλα τα οχήματα βρίσκονται σε εγρήγορση, προκειμένου να επέμβουν άμεσα όπου χρειαστεί και να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι σε όλη την πόλη.

Τόνοι αλατιού έχουν σωρευτεί σε διάφορα σημεία της Νέας Σμύρνης. Η ρίψη τους θα γίνει σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί ξημερώματα προκειμένου οι δρόμοι, και κυρίως αυτοί με μεγάλη κλίση, να μείνουν ανοιχτοί.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλης μας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Πηγή από: https://neasmyrni.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b8-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%cf%83-%cf%83%ce%bc%cf%85%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83-%ce%b3/?fbclid=IwAR1dQB-Px5r7pGTXybi1lGrSbNR8U7iggZEYRcXAA8ZS8EJ9ZlVI3JH8Mjo

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια