Αθλητικά

Καταγγελίες και από τον Ντουρέν προς την ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa

Καταγγελιών... συνέχεια στον  Πανιώνιο Su Casa. Μετά τους Άντονι Λι, Μπράντον Μπάουμαν, Ντέιβιντ Σουίτνι και ΝτεΆντρε Λίγκινς, ήρθε και ο Ταϊρίκ Ντουρέν να προσθέσει το όνομά του σε αυτούς που εξέφρασαν έντονα και ανοικτά τα παράπονά τους στην κυανέρυθρη ΚΑΕ, ενώ η... μπάλα πήρε και άλλες ομάδες του πρωτάθλήματός μας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Έφυγα πριν την αναβολή των αγώνων επειδή άργησαν 20 μέρες να με πληρώσουν και αυτό συνέβη για δεύτερη φορά. Μου έλεγαν για τρεις συνεχόμενες μέρες πως θα πληρωθώ, αλλά λεφτά δεν είδα. Δεν μου είπαν ποτέ τους λόγους.

Όταν αποφάσισα να φύγω, μου είπαν να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Ήταν αστείο να μου πουν κάτι τέτοιο, όταν είχαν αργήσει είκοσι μέρες να με πληρώσουν. Όλοι οι παίκτες είχαμε τις ίδιες σκέψεις για την διοίκηση. Ήταν εντελώς ανοργάνωτα. Δεν σήκωναν τηλέφωνα ή δεν απαντούσαν στα μηνύματα όταν τους χρειαζόμουν. Στο τέλος νευρίασα τόσο πολύ, ώστε να κλείσω μόνος μου εισιτήρια και να επιστρέψω στις ΗΠΑ.

Η Basket League είναι εξαιρετική για μπάσκετ. Υπάρχει ανταγωνισμός, κάθε ματς είναι μία μάχη. Οι περισσότερες ομάδες όμως δεν πληρώνουν στην ώρα που πρέπει. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό. Πρέπει να τηρείς την συμφωνία. Αν δεν έχεις χρήματα, μην έχεις ομάδα. Πώς μπορείς να περιμένεις πράγματα από τους παίκτες όταν δεν τους πληρώνεις; Είναι αστείο".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια