Κοινωνία

Καταγγελια ΛΕΚ για την τρομοκρατία στο εργοτάξιο του "Νιάρχος"

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Έσπασε η τρομοκρατία και ο απεργοσπαστικός μηχανισμός που έστησε η εργοδοσία στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»
 
 
Η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας καταγγέλλει στον εργατόκοσμο και τις λαϊκές οικογένειες της Καλλιθέας την εργοδοσία στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και την Αστυνομία η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής προχώρησε προκλητικά σε προσαγωγές 30 οικοδόμων έξω από το εργοτάξιο.
Προηγουμένως, λίγο μετά την απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα και ύστερα από καταγγελίες εργαζομένων στο Συνδικάτο Οικοδόμων ότι η εργοδοσία τους εκβιάζει και τους απειλεί να πάνε για δουλειά, μέλη του Συνδικάτου έσπευσαν στο εργοτάξιο. Την ίδια στιγμή, η εργοδοσία κάλεσε την Αστυνομία, η οποία προχώρησε στην προσαγωγή πέντε οικοδόμων και λίγο αργότερα άλλων 25 που κατευθύνονταν προς το τοπικό Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων. Τους 30 εργάτες μετέφεραν στην ΓΑΔΑ, όπου μετά από την άμεση αντίδραση απεργών και εργαζομένων άλλων κλάδων αφέθησαν ελεύθεροι.
Χαιρετίζουμε  τις λαϊκές οικογένειες και τους κατοίκους των Τζιτζιφιών οι οποίοι μπροστά στις προσαγωγές, αντέδρασαν φωνάζοντας στους αστυνομικούς να αφήσουν τους εργάτες.
Χαιρετίζουμε όλους τους εργατοϋπάλληλους σε όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Π.Α.ΜΕ  κι έσπασαν στην πράξη την τρομοκρατία των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, των μεγαλεμπόρων και των κατασταλτικών μηχανισμών.
 
Κάνουμε ξεκάθαρο στην εργοδοσία, την κυβέρνηση και όλους εκείνους που στηρίζουν τις πολιτικές της ΕΕ και κάθε ιμπεριαλιστικού οργανισμού
 
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!
 
 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ
ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ!

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια