Κοινωνία

Καταγγελία φασιστικής επίθεσης από την Λαϊκή Ενότητα Νέας Σμύρνης

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
Η αναγραφή φασιστικών συνθημάτων και συμβόλων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης, την προηγούμενη εβδομάδα, καταδεικνύει ότι τα φασιστικά στοιχεία αποθρασύνονται και απειλούν την δημοκρατία. Η εγκληματική στάση τους όμως ενισχύεται από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών αλλά και της εκχώρησης μέσω αυτών της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας στην τερατρόικα.
Είναι αυτονόητο ότι ως ΛΑΕ καταγγέλλουμε και  καταδικάζουμε την επίθεση των φασιστικών στοιχείων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Παρά τις πολιτικές μας διαφωνίες, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους όσους βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο "δρόμο" εναντίον των φασιστοειδών  και διατυπώνουμε την ανησυχία μας για την επανάληψη παρόμοιων φαινομένων και  σε άλλα πολιτικά κόμματα. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι ο φασισμός καταπολεμάται στη ρίζα του όταν δεν βρίσκει έδαφος να αναπτυχθεί. Όταν σταματήσουν να υπάρχουν οι πολιτικές λιτότητας και εξαθλίωσης μέχρι βαθμού εξόντωσης που εφαρμόζει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεχόμενη τα μνημόνια της Ευρωζώνης και της ΕΕ.

Ο λαός λέει, σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες.

Η Λαική Ενότητα Νέας Σμύρνης θα αγωνισθεί για να μην εξαπλωθεί ο φασισμός στην πόλη μας  και καλεί όλες τις αριστερές συλλογικότητες και αντιφασιστικές πρωτοβουλίες της περιοχής σε κινηματική εγρήγορση και συνεργατικές δράσεις.
Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος. Πρέπει να τον τσακίσουμε, όπως και τις αιτίες που τον γεννούν.

1/3/2016

Π.Ε. Λαϊκής Ενότητας Νέας Σμύρνης

 

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια