Κοινωνία

Καταδίκη των ακροδεξιών δηλώσεων Κοτζέ από τον Κουτελάκη

Ανακοίνωση της παράταξης "ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ-Γ.ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ"

«Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΡΙΣΣΗ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ» στις εκλογές του 2019 προέβη το Σάββατο 14 Νοεμβρίου σε άθλιους και πολιτικά καταδικαστέους υπαινιγμούς σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο, παραμονές του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και με αφορμή αυτό, που παραπέμπουν ευθέως στη Ναζιστική θηριωδία ενάντια στους Εβραίους και το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.
Οι αναφορές του αυτές προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ –ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ-Γ.ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ καταδικάζει απερίφραστα τις ακροδεξιές και Ναζιστικής έμπνευσης αναφορές του Νεοσμυρνιού Δ.Κοντζέ, που προσβάλουν και εκθέτουν τους Δημοκρατικούς πολίτες της πόλης μας και τους αγώνες τους.
ΚΑΛΟΥΜΕ τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ» ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΡΙΣΣΗ με δήλωση του να αποκηρύξει ευθέως τις αναφορές αυτές του στελέχους της παράταξης του και να τον απομακρύνει από τις τάξεις της. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρούμε ότι και ο ίδιος της αποδέχεται και τις επικροτεί.
ΚΑΛΟΥΜΕ τον Δήμαρχο της πόλης Στ.Τζουλάκη και την παράταξη της πλειοψηφίας της οποίας ηγείται και την οποία αποφάσισε να ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ με αυτή του Γ.ΛΑΡΙΣΣΗ να πάρει δημόσια θέση καταδίκης των απόψεων του στελέχους του συνεργαζόμενου με αυτόν συνδυασμού και να μην επιλέξει τη σιωπή για μια ακόμα φορά για τόσο σοβαρά πολιτικά θέματα δίνοντας κάλυψη στην συγκάληψη»

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια