Κοινωνία

Καμπάνια Αλληλεγγύης από τον ΣΥΡΙΖΑ Ν.Σμύρνης: "Μόρια - Η ντροπή της Ευρώπης στεκόμαστε δίπλα στους πρόσφυγες"

Δελτίο Τύπου

Καμπάνια Αλληλεγγύης: "Μόρια - Η ντροπή της Ευρώπης στεκόμαστε δίπλα στους πρόσφυγες"

Η Μόρια δεν υπάρχει πιά.

Στα αποκαΐδια της σιγοκαίει η ανύπαρκτη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, Σιγοκαίει η αδιέξοδη πολιτική της μετατροπής των ελληνικών νησιών σε κολαστήρια ψυχών.

Σιγοκαίει ο ρατσισμός και η ξενοφοβία που καλλιέργησε έντεχνα η Νέα Δημοκρατία και οι συντηρητικοί τοπικοί παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Και όλα αυτά με δεδομένο ότι μόνιμο θύμα είναι της γης οι κολασμένοι ,οι πρόσφυγες πολέμου, οι οικονομικοί πρόσφυγες.

Βεβαίως κανείς δεν αρνείται και την ταλαιπωρία που περνούν και οι ντόπιοι εξαιτίας της ασφυκτικής κατάστασης που δημιουργήθηκε. Η «Αλληλεγγύη για Όλους», οι δομές αλληλεγγύης, οι άνδρες και οι γυναίκες της αλληλεγγύης, είμαστε και πάλι παρόντες και παρούσες.

Από Δευτέρα 14/09/20, ξεκινάμε καμπάνια αλληλεγγύης για τους άστεγους, πεινασμένους και διψασμένους της Μόριας. Απευθυνόμαστε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αντιστεκόμαστε στον φασισμό, την ξενοφοβία και το κλίμα καταστολής που θέλει να επιβάλλει η Νέα Δημοκρατία

. Συγκεντρώνουμε : · Μωρομάντηλα · Παιδικά παπούτσια (Νο 16-34) · Παιδικές πάνες · Παιδικό γάλα (σε σκόνη) · Σαμπουάν και παιδικές κρέμες σώματος · Sleeping bags σε καλή κατάσταση

Ο καθορισμός των ειδών έγινε με βάση τις ανάγκες και σε συνεννόηση με τις ομάδες υποστήριξης στην Λέσβο. Όσοι –

Όσες επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό της «Αλληλεγγύης για Όλους»: IBAN: GR35 0110 0400 0000 0400 1832 882 ΕΘΝΙΚΗ (Όνομα Δικαιούχου: ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ & ΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ) Από σήμερα Δευτέρα 14/09/2020 κάθε απόγευμα μέχρι την Παρασκευή 18/09/2020 και ώρες; 7 με 9 μ.μ. θα μαζεύουμε καθημερινά τις προσφορές σας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης, Βρυούλων 14, τηλ. 2109353963.

ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια