Αθλητικά

Κάλεσμα του Πανιωνίου στον κόσμο για το κρίσιμο ματς με την ΑΕΛ

Την Κυριακή (15/9, 19:15) ο Πανιώνιος δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Λάρισα στη Νέα Σμύρνη, αφού μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, όμως οι δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια σε συνδυασμό με την τιμωρία του -6 που διατηρείται για τους "κυανέρυθρους", έχουν φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση όσον αφορά τον στόχο της παραμονής.

Γι' αυτό και μέσω ανακοίνωσης, ο σύλλογος κάλεσε τον κόσμο του Ιστορικού να δώσει δυναμικό "παρών", προκειμένου οι παίκτες του Νίκι Παπαβασιλείου να πάρουν την απαραίτητη ώθηση για να φτάσουν στη νίκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ με μοναδικό ζητούμενο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ας σταθούμε όλοι στο πλευρό των παικτών και των προπονητών, για να ενισχύσουμε τις προσπάθειες τους και να τους δώσουμε την απαιτούμενη ώθηση και ψυχολογία για να πετύχουν το στόχο τους.

 

Διαχρονικά, όταν η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι συσπειρωμένη δεν φοβάται κανέναν. Την Κυριακή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε θέλει δίπλα του».

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια