Αθλητικά

«Κακή εμφάνιση... θετικό αποτέλεσμα και ώρα κυπέλλου»

γράφει ο Σταύρος Αδάκτυλος

Από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Πανιώνιος έφυγε αλώβητος, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας,ωστόσο η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν καλή. Ο Ιστορικός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25’, αλλά δεν κατάφερε να απαντήσει άμεσα. Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) διαμορφώθηκε στο 81’, έπειτα από υποδειγματική συνεργασία Σιώπη (δημιουργός) και Λάμπρου (εκτελεστής). Αξίζει να σημειωθεί πως η στιγμή της ισοφάρισης του Πανιωνίου, αποτελεί την πρώτη τελική προσπάθεια της ομάδας μας σε ολόκληρο το παιχνίδι. Κάτι τέτοιο, προκαλεί προβληματισμό και δημιουργεί διάφορα ερωτήματα σε όλους μας. Η ομάδα μας φάνηκε πως από το παιχνίδι της Κυριακής υστερεί στον τομέα της ανάπτυξης και της δημιουργίας τελικών ευκαιριών. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, ο Πανιώνιος αμύνονταν επιτυχώς, εξαιρώντας την φάση του 25’, όπου από λάθος του Γκιοατά βρέθηκε πίσω στο σκορ. Το σημαντικότερο όμως που μένει από την τελική αποτίμηση, είναι πως παρόλο που ο Ιστορικός δεν έκανε καλό παιχνίδι, κατάφερε να αποκομίσει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας μας.

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και ο Πανιώνιος μέχρι στιγμής έχει ενισχυθεί με τρεις ποδοσφαιριστές (Τασουλής, Μακρύλλος, Μπραχίμι). Ενδιαφέρον αποτελεί, ποιες ακόμα κινήσεις θα γίνουν για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται.

Το κυριακάτικο παιχνίδι ανήκει πλέον στο παρελθόν. Την επόμενη αγωνιστική, ο Ιστορικός θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Ιωαννίνων στην Νέα Σμύρνη την  Κυριακή 28/1/2018 στις 17:15. Τα φώτα όμως στρέφονται στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ομάδα της Λαμίας για τους «8» του κυπέλλου. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Σμύρνη, την Τετάρτη 24/1/2018 στις 17:15 και άπαντες περιμένουν μία καλή εμφάνιση της ομάδας μας που θα της δώσει προβάδισμα για να διεκδικήσει μία θέση στους «4» του θεσμού. Το κύπελλο ανέκαθεν ενδιέφερε τον Πανιώνιο και φέτος είναι μία καλή ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό μέσα από αυτήν τη διοργάνωση.

Από τη μεριά του ο κόσμος του Ιστορικού οφείλει να δώσει βροντερό παρών και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Οι γκρίνιες και οι λογοκρισίες ας περισσεύουν. Ας μην ξεχνάμε, πως μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις, ο Πανιώνιος βρίσκεται μέσα στους στόχους του. Το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη, πίστη και όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν με τον καιρό.

Εμπρός Ιστορικέ,όλους θα τους τρελάνουμε!

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια