Αθλητικά

Ήττα για την Ίριδα από τον Μίλωνα 3-0 στο ''Αρτάκης''

Γράφει η Δήμητρα Σέκη

Στο κλειστό γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βόλλεϋ Γυναικών, η Ίριδα ήρθε αντιμέτωπη με τον Μίλωνα. Ο Μίλωνας κέρδισε την Ίριδα με 3-0 σετ, τα οποία διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ο σετ 16-25, 2ο σετ 24-26, 3ο σετ 15-25, 4ο σετ 17-25, 5ο σετ 9-15. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr  για να καλύψει το παιχνίδι.              

Ο Αλέξανδρος Βάλσαμος, Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας Βόλλεϋ Μίλωνα, δήλωσε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Παρόλο που είχαν πάρα πολλά προβλήματα, τραυματισμούς και έπαιξαν χωρίς δυο βασικές παίχτριες  κατάφεραν να κερδίσουν. Την επόμενη αγωνιστική ο Μίλωνας παίζει με το Ρέντη.

Η Κωνσταντίνα Ταβελίδου, Παίχτρια της Γυναικείας Ομάδας Βόλλεϋ Μίλωνα, εξέφρασε τη χαρά της για τη νίκη τους, καθώς αυτή η χρονιά είναι πολύ δύσκολη για τον Μίλωνα λόγω των τραυματισμών των παιχτριών. Ήταν πολύ συγκεντρωμένες και το παιχνίδι κρίθηκε στην υποδοχή, το σερβίς και το μπλοκ.

Η Ελευθερία Ρήγα, Παίχτρια της Γυναικείας Ομάδας Βόλλεϋ  Ίριδας, δήλωσε ότι έκαναν αρκετά λάθη. Το δεύτερο σετ ήταν καθοριστικό και το έχασαν στη διαφορά. Πιστεύει ότι αν είχαν κερδίσει το 2ο σετ το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Ελπίζει την επόμενη αγωνιστική που θα παίξουν με την Αιξωνή να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό γιατί χρειάζονται νίκες από δω και στο εξής.

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια