Αθλητικά

Ηττα για την Ιριδα 3-2 από τον Πήγασο Χαϊδαρίου στο 'Αρτάκης'

Γράφει η Δήμητρα Σέκη
Στο κλειστό γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βόλλεϋ Γυναικών, η Ίριδα ήρθε αντιμέτωπη με τον Πήγασο Χαϊδαρίου. Ο Πήγασος Χαϊδαρίου κέρδισε την Ίριδα με 3-2 σετ, τα οποία διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ο σετ 25-13, 2ο σετ 20-25, 3ο σετ 25-15, 4ο σετ 24-26, 5ο σετ 8-15. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr  για να καλύψει το παιχνίδι.     
Η Ελευθερία Ρήγα, Παίχτρια της Ίριδας, δήλωσε ότι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στο 1ο σετ, στο 2ο χαλάρωσαν, στο 3ο ξαναβρήκαν το ρυθμό τους, αλλά στο tie break δεν τα κατάφεραν. Δεν ξέρει τι ακριβώς έφταιξε. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν με του Άγιους Ανάργυρους.
Η Εύη Μυγδάλη , Παίχτρια της Ίριδας , θεώρησε ότι όταν ήταν συγκεντρωμένες ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από την αντίπαλη που είχε και έμπειρες παίχτριες, αδίκησαν τον εαυτό τους με αυτό το αποτέλεσμα και πως αν διατηρούσαν την απόδοση τους, την ψυχραιμία και υπομονή τους θα μπορούσαν να κερδίσουν 3-0. Δεν ήξερε , όπως δήλωσε, σε τι οφείλεται η έλλειψη συγκέντρωσης τους. 

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια