Αθλητικά

Ιστορική στιγμή για τον Μίλωνα, θα αγωνιστεί στην Ευρώπη η ανδρική ομάδα βόλεϊ!

Πολύ μεγάλες στιγμές συνεχίζει να ζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα, η οποία μετά την επιστροφή της πριν από δύο χρόνια στην πρώτη κατηγορία και την εδραίωσή της ως μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες σε αυτή, πλέον θα εκπροσωπήσει τη Νέα Σμύρνη και εκτός συνόρων, αφού θα πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη χρονιά!

Με τη χώρα μας να βγάζει τέσσερις ομάδες στην Ευρώπη, βάσει βαθμολογικής κατάταξης ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας Σύρου και ο ΠΑΟΚ ήταν τα σωματεία που πήραν ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν, όμως η ομάδα της Σύρου δε δήλωσε συμμετοχή. Έτσι, τη θέση της παίρνει ο Μίλωνας, ο οποίος τερμάτισε πέμπτος στο πρωτάθλημα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μιχάλη Σακελλαρίδη, να υπογράφει την αποδοχή συμμετοχής της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, ο Μίλωνας είναι έτοιμος να πάρει μέρος στο Challenge Cup της επόμενης περιόδου.

Πρόκειται ασφαλώς για μια ιστορική στιγμή για τον Μίλωνα, ο οποίος δείχνει πως συνεχίζει να μεγαλώνει και να προοδεύει σε όλα τα επίπεδα.

O πρόεδρος Μιχάλης Σακελλαρίδης υπογράφει τη συμμετοχή του Μίλωνα στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν.

 

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια