Αθλητικά

Ημέρα βόλεϊ το Σάββατο 12/3 για τον Πανιώνιο

Ημέρα γεμάτη βόλεϊ η αυριανή (12/3) για τον Πανιώνιο, με την ανδρική και γυναικεία ομάδα να δίνουν τις μάχες τους στο πρωτάθλημα της Pre League εντός έδρας κόντρα σε Κομοτηνή και Μακεδόνες Αξιού αντίστοιχα. Διαβάστε την ενημέρωση της ομάδας:

"Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Men’s Pre-League Volleyball Clubs, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ θα υποδεχτεί την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής – Volleyball Team, το Σάββατο 12/03/22, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 15:00.

*Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ υπενθυμίζει πως εξαιτίας των έκτακτων μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα κατά τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων ανέρχεται στο 75% της χωρητικότητας με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.

*Στους χώρους έξω από το γήπεδο, θα γίνεται η πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την ομάδα του Άρη, με το κόστος να είναι στα πέντε (5) € και καρτών οικονομικής στήριξης του τμήματος βόλεϊ των ανδρών με το κόστος να είναι στα δέκα (10) €.

*Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων, μέσα στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας»

Αμέσως μετά την αναμέτρηση του ανδρικού τμήματος, στηρίζουμε τα κορίτσια μας, απέναντι στην ομάδα του ΑΣ Μακεδονες Αξιου/AS Makedones Axiou-Women volleyball".

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια