Αθλητικά

Ίκαρος Νέας Σμύρνης: Πήρε άνευ αγώνα το τελευταίο παιχνίδι και περιμένει

Η ομάδα μπάσκετ του Ικάρου Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού πήρε στα χαρτιά το τελευταίο παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (12/5) κόντρα στην Καλλιθέα Ρόδου. Ο λόγος είναι πως η νησιωτική ομάδα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί, με τους Ροδίτες να δηλώνουν αδυναμία να παραβρεθούν στην Αττική για την αναμέτρηση.

Έτσι, σύμφωνα με τους κανονισμούς, το παιχνίδι κατοχυρώνεται με 20-0 υπέρ των γηπεδούχων, με την Καλλιθέα να υφίσταται, πέραν του μηδενισμού, μείωση ενός βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 και ενός βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης πηγαίνει στο 11-15 και θέλει ο Βούρειος Χίου να ηττηθεί από τον Ερμή Σχηματαρίου την Κυριακή, έτσι ώστε να τερματίσει στην 9η θέση και να πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ίκαρος θα είναι 10ος και θα προσπαθήσει να σωθεί στα μπαράζ.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια