Κοινωνία

Γιορτή Λήξης Σχολικής Χρονιάς 2015 2016 στο 4ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης με την εμπειρία του Ersamus +

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

 

Το 4ο δημοτικό σχολείο Νέας Σμύρνης διοργάνωσε εκδήλωση – αφιέρωμα στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus + Let’s save the world 2014 – 2016 στα πλαίσια της σχολικής γιορτής αποφοίτησης της ΣΤ’ δημοτικού.

Οι μαθητές πραγματοποίησαν στο προαύλιο του σχολείου γυμναστικές επιδείξεις, οι οποίες περιλάμβαναν ασκήσεις εδάφους, και χορευτικό με πατίνια, ενώ ακολούθησε εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας τα παιδιά παρουσίασαν τις εμπειρίες που αποκόμισαν από το πρόγραμμα Erasmus + Let’s save the world 2014 – 2016 στο οποίο το σχολείο συμμετέχει τα τελευταία χρόνια. Παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό από τα ταξίδια που τα παιδιά έκαναν στο εξωτερικό, αλλά και από τις επισκέψεις των παιδιών των σχολείων του εξωτερικού στη χώρα μας.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, που κάλυψε την εκδήλωση, μίλησε ο Γιώργος Πίχλιαβας, διευθυντής του 4ου δημοτικού, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά που αποφοιτούν, και αναφέρθηκε στην πορεία τους στο δημοτικό, προσθέτοντας πως η συμμετοχή της πέμπτης και της έκτης τάξης αλλά και όλου του σχολείου στο Erasmus + έδωσε προστιθέμενη αξία στους μαθητές του σχολείου που διευθύνει.

Οι μαθητές Κλειώ και Σταύρος μίλησαν για τα συναισθήματα που τους άφησε η αποφοίτησή τους, ενώ και οι δύο θυμήθηκαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, στιγμές από τα χρόνια τους στο 4ο δημοτικό.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια