Αθλητικά

Γιόρτασαν τις επιτυχίες τους γυναίκες και άνδρες του Βόλλει του Πανιωνίου

Γράφει ο Χρήστος Καραθανάσης
 
Στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Τα Καλά Παιδιά» στη Νέα Σμύρνη τα τμήματα βόλλεϋ του Πανιωνίου γιόρτασαν και διασκέδασαν για τις μέχρι στιγμής επιτυχίες των ομάδων βόλλεϋ του Ιστορικού.
Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν ακαδημίες, το τμήμα ενηλίκων και φυσικά οι αγωνιστικές ομάδες αντρών και γυναικών.
Η διαδικτυακή τηλεόραση της πόλης www.nstv.gr, χορηγός επικοινωνίας των ομάδων βόλλεϋ του Πανιωνίου, κάλυψε την εκδήλωση με το Γιάννη Στυλιανού σε έκτακτη εμφάνιση στις συνεντεύξεις των αθλητών. Ο γνωστός αθλητής του βόλλεϋ της ομάδας αλλά και προπονητής του τμήματος ενηλίκων, σε απόλυτη «αρμονία» με τους συναθλητές του και τους παίκτες του, έδωσε έναν ιδιαίτερα χιουμοριστικό τόνο στις συνεντεύξεις, κλέβοντας τις εντυπώσεις.
Η Άσπα Πανταζή, η Αγγελική Οικονομάκη, ο Στέλιος Κουτσούρης και η Μάρθα Κούρδογλου ήταν, μεταξύ άλλων, οι αθλητές και αθλήτριες που, όχι μόνο σχολίασαν την πορεία του Πανιωνίου και τη βραδιά, αλλά συμμετείχαν και σε ένα πολύ ασυνήθιστο ραπ αυτοσχεδιασμό που αξίζει να δείτε.
Στο Χρήστο Καραθανάση μίλησαν επίσης ο έφορος Νίκος Φραγιόγλου για τη φετινή πορεία και τις βλέψεις των ομάδων και η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Κουτετέ, που βρέθηκε στην εκδήλωση λόγω της συμμετοχής της εγγονής της σε ακαδημία βόλλεϋ του Πανιωνίου.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια