Εκλογικά

Γ.Κουτελάκης στο Nstv: ''Η Δημ.Αρχή Τζουλάκη είναι η ακραία ιδιοτελής Δημοτική Αρχή''. Ολόκληρη η συνέντευξη

Με μια τελευταία συνέντευξη, αυτή του Γιώργου Κουτελάκη, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Νέας Σμύρνης και π.Δημάρχου της πόλης, έκλεισε για την καλοκαιρινή διακοπή το www.nstv.gr/nstvlive.

Στην εκπομπή ‘’Λάσπη’’ λοιπόν ο Γιώργος Κουτελάκης έκανε εκτενείς αναφορές για την επικαιρότητα, για την μεγάλη εικόνα του έργου της παράταξης Τζουλάκη, αλλά και για την επερχόμενη απλή αναλογική, τον νέο εκλογικό νόμο των ΟΤΑ.

Κρατήσαμε μερικές φράσεις του εκτενούς διαλόγου και τις παραθέτουμε παρακάτω:

‘’Θίχθηκα πολύ από την Δεληγιάννη, ήταν σαφές  τι εννοούσα από αγανάκτηση, ήταν λάθος μου’’

‘’Πολιτικά Ανέντιμος ο κ.Τζουλάκης, το 2014 έκανε την κορυφαία πολιτική ανεντιμότητα ’’

‘’Πρώτη φορά ζητήθηκε με θέμα το Δημαρχείο σύσκεψη παρατάξεων. Θετικό αλλά δεν το έχει ξανακάνει ποτέ…’’, ‘’Πες τε μου ένα έργο που να ξεκίνησε επί θητείας Τζουλάκη και να παραδοθεί στην θητεία Τζουλάκη ‘’

 ‘’Η Δημοτική Αρχή Τζουλάκη είναι η ακραία ιδιοτελής Δημοτική Αρχή. Για το μαγαζάκι της ενδιαφέρεται’’, ‘’Πίσω από το historical run ήθελε ο κ.Χατζαντουριάν να κρύψει το αίσχος του Πολιτιστικού Οργανισμού –διότι περί αίσχους πρόκειται-‘’

‘’Ούτε επί δικής μου Δημαρχίας ήταν σωστό να δίνονται απ ευθείας αναθέσεις –μικρότερων ποσών βέβαια- στον Κο Κονιδάρη’’, ‘’Παραδέχομαι το λάθος μου έστω και σήμερα’’, ‘’Υπήρξαν λάθη, αλαζονείες και υπερβολές στον τρόπο διοίκησης του παρελθόντος. Δικαίως σε πολλά ασκείται πολιτική κριτική’’.

“Δέκα ώρες την ημέρα στο Δήμο θα είναι οι Αντιδήμαρχοι, επί δικής μας Δημαρχίας’’  και αρκετά άλλα ενδιαφέροντα.

 

Για περισσότερα από την συνέντευξη Κουτελάκη, δείτε το βίντεο.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια