Κοινωνία

Γιατί δεν κινητοποίησαν το Σώμα Σαμαρειτών Νέας Σμύρνης;

Η Ισμήνη Θεοδωροπούλου, εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νέας Σμύρνης, με ηλεκτρονική επιστολή της στο www.nstv.gr αφού οι υπεύθυνοι αποφεύγουν να απαντήσουν, ζητά απαντήσεις για ποιόν λόγο ο ΕΕΣ δεν συμμετείχε υποστηρικτικά στην ειρηνευτική πορεία στην Νέα Σμύρνη την 9-3-2021

Η χθεσινή μέρα στη Νέα Σμύρνη ήταν από τις πιο σημαντικές της γειτονιάς μας... Αν υπήρχε μέρα και γεγονός στο οποίο θα έπρεπε να παρέχει βοήθεια το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Νέας Σμύρνης ήταν η χθεσινή!!! Ως εθελόντρια η ίδια θα ήθελα να εκφράσω την απόγνωση μου και τον εκνευρισμό μου προς το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Νέας Σμύρνης με πρόεδρο τον κ. Γιαννιώτη Θωμά, υπάλληλος του Δημαρχείου, για τη ΜΗ κινητοποίηση μας για άλλη μια φορά!!! Το σώμα των Σαμαρειτών της Νέας Σμύρνης στελεχώνεται από εθελοντές, συνανθρώπους μας έτοιμους και εκπαιδευμένους να παρέχουν βοήθεια ακριβώς σε τέτοιου είδους καταστάσεις! Αν το ίδιο το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Νέας Σμύρνης δεν μας κινητοποιεί για εσωτερικές αντιπαραθέσεις φαίνεται πόσο λίγο ενδιαφέρεται για την υγεία των πολιτών και πως η υγεία και η προσφορά θυσιάζεται στον βωμό της πολιτικής!
Σας ζητώ τη βοήθεια σας να ακουστούν οι φωνές των εθελοντών, ώστε να απαντηθεί τουλάχιστον το εξής ερωτήμα: " Γιατί δεν κινητοποίησαν το Σώμα Σαμαρειτών Νέας Σμύρνης;", καθώς τα ερωτήματα μας είναι αμέτρητα και καιρό τώρα μένουν αναπάντητα!
Βοηθήστε μας για να μπορούμε να σας βοηθάμε! ❤

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια