Αθλητικά

Γιάννης Στουραΐτης στο NSTv : ''Αντίπαλός μας μόνο τα προβλήματα''

γράφει ο Δημήτρης Πετρόπουλος

Στην Εκπομπή ‘’Λάσπη’’ του Τηλεοπτικού WebTv www.nstv.gr/nstvlive φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Στουραΐτης σύμβουλος της ΕΟΠΕ, πρώην Αντιπρόεδρος –μέχρι τον Σεπτέμβριο- και υποψήφιος για την Προεδρία της Ομοσπονδίας Βόλλευ,στις επερχόμενες εκλογές το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.

Μας μίλησε για το παρελλθόν του στον αθλητισμό, την πορεία του με το Μαρκόπουλο αλλά και τις επιτυχίες του σωματείου στα σαλόνια της Α1 Βόλλευ αλλά και για την παρουσία του στην Ομοσπονία.

Σχολιάστηκε η δύσκολη οικονομική περίοδος και η προσπάθεια που γίνεται να παραμείνει το Βόλλευ ελκυστικό ενώ μας εξήγησε το πλάνο του για την Ομοσπονδία και για το μέλλον του Αθλήματος.

Μίλησε για το Βόλλευ και στην Νέα Σμύρνη, μας αποκάλυψε την συμμετοχή στον συνδιασμό του του Αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Τάκη Χρυσοχόυ, αλλά και για  προσπάθεια που γίνεται να ευαισθητοποιηθούν οι παράγωντες του συλλόγων Πετοσφαίρησης.

Δεν αναλώθηκε σε χαρακτηρισμούς αντιπάλων,δεν χαρακτήρισε κανέναν για πιθανά λάθη, υπήρξε ανθρώπινος και ενωτικός αντιλαμβανόμενος πως μόνο μια κοινή προσπάθεια από όλους τους ενεργούς παράγοντες θα φέρει το αθλημα εκεί που πρέπει να βρεθεί.

Κρατάμε μεταξύ άλλων την φράση ‘’Αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα’’. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια