Αθλητικά

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα ευρωπαϊκά κύπελλα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα αγωνίστηκε πέρσι για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Challenge Cup. Μετά από μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν, μέσα στην οποία τερμάτισε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος αλλά και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς", ο Μίλωνας θα πάρει μέρος ξανά στα ευρωπαϊκά κύπελλα τη σεζόν 2023-24, κάτι που δείχνει τη διαρκή εξέλιξη της ομάδας και πιστοποιεί πως έχει αλλάξει για τα καλά πλέον επίπεδο. Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

"Ο Βρετανός ιστορικός Mark Mazower δήλωσε ότι “η Ιστορία είναι καθρέφτης”. Όπως είναι φυσικό, δεν βλέπουν όλοι το είδωλό τους στον καθρέφτη με τον ίδιο τρόπο. Στο βόλεϊ του Μίλωνα πάντως έχουμε αποφασίσει ότι ένας είναι ο καθρέφτης στον οποίο μπορεί να αποτυπωθεί και να μετρηθεί η προσπάθεια.

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ! Σήμερα υπογράφηκε από τη διοίκηση του αθλητικού συλλόγου η 2η συνεχόμενη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας βόλει του ΜΙΛΩΝΑ στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα !

Κάπως έτσι χωρίς φωνές και έπαρση, μεγαλώνει και καταξιώνεται ημέρα με την ημέρα αθλητικός σύλλογος και η σπουδαία δουλειά που γίνεται στον αθλητισμό και το βόλει της Νέας Σμύρνης. Τα αποτελέσματα του προγραμματισμού και της προσπάθειας που έχει ήδη γίνει, έχουν αρχίσει και δίνει τους καρπούς τους …!

Συγχαρητήρια Μίλων και ακόμη πιο ψηλά !

(στη φωτογραφία από αριστερά οι κ.κ.. Βρανάς Γκρέκας, Γενικός Γραμματέας, Μιχάλης Σακελλαρίδης, Πρόεδρος του ΑΟΝΣ Μίλων και Βασίλης Μηνούδης, Διευθυντής τμήματος Βόλεϊ)".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια