Κοινωνία

Γέμισε ο Γαλαξίας για την εκδήλωση γονεϊκότητας στη Νέα Σμύρνη

Γέμισε ο Γαλαξίας για την εκδήλωση γονεϊκότητας στη Νέα Σμύρνη

Μεγάλη προσέλευση σημειώθηκε χθες στον πολυχώρο Γαλαξίας για την εκδήλωση με θέμα «Όρια με Αγάπη» που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης. Το κοινό έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τις προκλήσεις της σύγχρονης γονεϊκότητας, γεμίζοντας την αίθουσα.

Ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Χαράλαμπος Μπαρβάτσης, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής, ο οποίος τόνισε ότι «στόχος δεν είναι να γίνουμε τέλειοι γονείς, αλλά πιο συνειδητοί, ήρεμοι και αποτελεσματικοί». Ο ειδικός παρουσίασε τη μέθοδο Gordon «Αποτελεσματικός Γονέας», ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο να είναι απλό, κατανοητό και άμεσα εφαρμόσιμο.

Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε η Αντιδήμαρχος Παιδικών Σταθμών Ελένη Κασίμη, στο πλαίσιο της υποστήριξης των γονέων της πόλης από τον Δήμο Νέας Σμύρνης.

Πηγή από: neasmyrni.gr

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια