Κοινωνία

Γ.Φωστηρόπουλος, Αντ.Οικον. Π.Φαλήρου: «Στην αυτοδιοίκηση κυνηγάς το αυτονόητο»

Στην πολιτική εκπομπή «Λάσπη» του διαδικτυακού τηλεοπτικού ραδιοφώνου της Νέας Σμύρνης  www.nstv.gr/radiostring σε μία συνέντευξη γνωριμίας με τον όμορο δήμο του Παλαιού Φαλήρου φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Γιάννης Φωστηρόπουλος.
Ο Γιάννης ενημέρωσε για τη μακροχρόνια παρουσία του στα κοινά του δήμου, υπηρετώντας το Παλαιό Φάληρο από διάφορες πολιτικές θέσεις για έξι τετραετίες. Μας μίλησε για τη σύσταση του δημοτικού συμβουλίου σε επίπεδο παρατάξεων, για την διοικητική δομή του δήμου και αναφέρθηκε στις προσωπικές του αρμοδιότητες, οι οποίες ξεπερνάνε τη διοίκηση και την οικονομία, καθώς εποπτεύει επίσης τις κοινωνικές δομές και τα ΚΕΠ.
Έγινε αναφορά στην οικονομική πολιτική, το ύψος του προϋπολογισμού και τα συνεχόμενα πλεονάσματά του, κομμάτι της άμεσης εποπτείας του. Συζητήθηκαν επίσης θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, κοινωνικής πολιτικής και παροχών που ο όμορος δήμος προσφέρει στους δημότες.
Τέλος, έγινε εκτενής αναφορά στο πρόσφατο θέμα που ανέκυψε με τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο και τους χειρισμούς από πλευράς του δήμου Π.Φαλήρου.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια