Αθλητικά

Φινάλε με ροζ φύλλο αγώνα για το γυναικείο βόλλει του Ιστορικού

Γράφει η Δήμητρα Σέκη
Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 3-1 σετ επί της Κορίνθου στο κλειστό γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της 22ης - τελευταίας αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Βόλλεϋ Γυναικών. Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής: 1ο σετ 24-26, 2ο σετ 25-16, 3ο σετ 25-15, 4ο σετ 25-21. Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνηςwww.nstv.gr  για να καλύψει το παιχνίδι.
Το πρωτάθλημα  τελείωσε άκρως επιτυχημένα  για τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κωστακόπουλο. Δήλωσε ότι η ομάδα ήταν αρκετά καλή παρά τα λάθη και τη νευρικότητα που υπήρχε λόγω έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος για το παιχνίδι. Τα play off θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα και ελπίζει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Η Αγγελική Οικονομάκη, παίχτρια του Πανιωνίου, θεώρησε  ότι οι κυανέρυθρες παίχτριες είναι αρκετά καλά προετοιμασμένες για τα play off.  Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουν τραυματισμούς. «Οι προπονήσεις είναι φουλ. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα και ελπίζω και την μεθεπόμενη εβδομάδα» δήλωσε η Αγγελική.
Η Μάρθα Κούρδογλου, παίχτρια του Πανιωνίου, διευκρίνισε ότι τη θέση ούτως ή άλλως την είχαν εξασφαλίσει. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα play off, δοκίμασαν  πάρα πολλά σχήματα στην τελευταία αγωνιστική προκειμένου να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Από την Παρασκευή θα δίνουν αγώνα για την άνοδο.
Η Φαίη Μπακοδήμου, παίχτρια του Πανιωνίου, δήλωσε ότι στην αρχή έχασαν λίγο τη συγκέντρωση τους  για αυτό τους παρέσυρε ο ρυθμός της αντίπαλης ομάδας, χαίρεται όμως που κατάφεραν να  γυρίσουν το παιχνίδι και να κερδίσουν έστω και με 3-1. Είναι αισιόδοξη για τα play off, καθώς έχουν δουλέψει πολύ « Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και αν τύχει να ανεβούμε στην Α1».

Share this Post:

Συντάκτης Δήμητρα Σέκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια