Αθλητικά

Φιλικός Αγώνας Handball Αναγέννησης Βύρωνα και Θριάμβου Αθηνών, αγώνας και ρεπορτάζ

γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης

Στο κλειστό δημοτικό γήπεδο Βύρωνα βρέθηκε η διαδιτυακή τηλεόραση του NSTV, για να καλύψει τη φιλική αναμέτρηση χάντμπολ ανάμεσα στην Αναγέννηση Βύρωνα και τον Θρίαμβο Αθηνών. Οι δύο ομάδες, που συμμετέχουν αμφότερες στην Α2 κατηγορία, αντιμετώπισαν η μία την άλλη στα πλάισια της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας σεζόν, με τη γηπεδούχο Αναγέννηση να αναδεικνύεται νικήτρια με σκορ 26-24.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο έφορος της ομάδας του Θριάμβου, Χρήστος Παπαντωνίου, μίλησε στην κάμερά μας για τη νέα χρονιά που ξεκινάει για τον σύλλογο: “Καταφέραμε πέρσι να πάρουμε την άνοδο για την Α2 μετά από μία μεγάλη προσπάθεια. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και να εδραιωθούμε σε αυτή”, ενώ αναφέρθηκε και στα τμήματα υποδομής της ομάδας: “Αν δεν υπάρχει μία συνέχεια δε μπορείς να διατηρηθείς στις υψηλές κατηγορίες. Είναι μια προσπάθειά μας να φέρουμε μικρά παιδιά σε επαφή με το χάντμπολ, να γνωρίσουν το άθλημά μας και να βοηθήσουν την ομάδα μας μελλοντικά”.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Δρέττας, μίλησε για τους στόχους της ομάδας καθώς και για το πότε θα είναι έτοιμη για τις επίσημες διοργανώσεις: “Βασικός στόχος μας είναι η παραμονή και ο Θρίαμβος να γίνει ομάδα αυτής της κατηγορίας. Έχουμε ακόμη τριάντα μέρες προετοιμασίας, αυτό που παρακολουθήσατε ήταν ένα φιλικό ξεμουδιάσματος. Ακόμη η ομάδα δεν έχει δουλέψει με τη μπάλα, σιγά σιγά θα γίνει και αυτό έτσι ώστε να μπορούμε να μιλάμε στη συνέχεια για τακτική”.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν δύο από τους παίκτες του Θριάμβου, με τον  Γιώργο Χριστοδούλου να αναφέρεται στο παιχνίδι: “Η Αναγέννηση είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, από αυτές που θα μας κοντράρουν για την παραμονή. Εμείς θέλουμε να γινόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι” και τον Γιώργο Δουμπάρατζη να μιλά για τη νέα χρονιά που έρχεται: “Πιστεύω ότι φέτος θα είναι μία θετική χρονιά για την ομάδα διότι υπάρχει καλή οργάνωση ως προς την αγωνιστική βελτίωση των παικτών και ο στόχος μας είναι να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Μέσα από τέτοια φιλικά παιχνίδια προσπαθούμε να γνωριστούμε καλύτερα με τους συμπαίκτες μας”.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια