Αθλητικά

Φιλικό με άρωμα Αμερικής για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Πανεπιστημίου του Ουαϊόμινγκ των ΗΠΑ θα δώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα, στα πλαίσια της περιοδείας της πρώτης στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, οι "Cowgirls" όπως λέγονται τα κορίτσια του Ουαϊόμινγκ, πραγματοποιούν περιοδεία σε Κροατία και Ελλάδα, όπου θα δώσουν πέντε φιλικά παιχνίδια. Οι "καουμπόισσες¨" προγραμμάτισαν τρία φιλικά σε Ζάγκρεμπ και Σπλιτ, ενώ σήμερα (18/6) θα βρίσκονται στη χώρα μας και το Ναύπλιο, πριν φτάσουν στη Νέα Σμύρνη τη Δευτέρα 20 Ιουνίου για να δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον Μίλωνα. Την επομένη θα κοντραριστούν με το Μαρκόπουλο, ενώ στις 22 Ιουνίου θα πάνε στην Αίγινα, τελευταίο τους τουριστικό σταθμό στην Ελλάδα,  πριν πετάξουν στις 23 Ιουνίου για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η ομάδα του Chad Callihan πραγματοποιεί ευρωπαϊκό tour και σίγουρα η αναμέτρηση με τον Μίλωνα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα κορίτσια του Γιώργου Δεναξά να τεστάρουν τις δυνατότητές τους με έναν διαφορετικό αντίπαλο και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες. 

Πηγή: www.volleyplanet.gr

 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια