Κοινωνία

''Feeling Good'' με τον Δημήτρη Κλούβα, Σύμβουλο Ψυχοθεραπείας και Φυσικών Θεραπειών

γράφει η Γεωργία Τσιάκου

Στην εκπομπή της Πέμπτης 29-10-2016  «FEELING GOOD» του τηλεοπτικού WrbTv www.nstv.gr/nstvLive ,  είχαμε κοντά μας τον Δημήτρη Κλούβα, Σύμβουλο Ψυχοθεραπείας και Φυσικών Θεραπειών. Ο Δημήτρης είναι Δ.Σ της εταιρείας ΙΡΙΔΑ που ασχολείται με τη διάδοση και εφαρμογή μεθόδων ανάτασης και ευεξίας του ανθρώπου. Ασχολείται ενεργά με την ολιστική αντιμετώπιση της υγείας πάνω από δεκαέξι χρόνια. Έχει συμβάλει στον τομέα της ψυχοθεραπείας δίνοντας βοήθεια σε αμέτρητο κόσμο, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Στην εκπομπή κάποιος θα πάρει απαντήσεις στο γιατί η ολιστική είναι μια ριζική αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων σε σχέση με το τρίπτυχο «μυαλό, σώμα και πνεύμα». Πώς συνεργάζονται όλα αυτά (συνειδητά ή υποσυνείδητα)? Γιατί η αρμονία ή η έλλειψή της διαμορφώνει κάθε δευτερόλεπτο τη ζωή μας?   Πώς οι αρχαίοι φιλόσοφοι είχαν τις πιο απλές απαντήσεις στα πιο περίπλοκα θέματα που μας απασχολούν? Πώς μπορούμε να εξυγιάνουμε τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους και τον εαυτό μας απλά και μόνο με την αγάπη? Είναι αρκετό αυτό να κάνει θαύματα άραγε?

Μια πρόταση για όλους μας: το βιβλίο του «Η ΠΗΓΗ» , που ήδη βρίσκεται σε 2η έκδοση από τις εκδόσεις ΛΥΚΟΦΩΣ. Είναι το αποτέλεσμα μιας συγκροτημένης γνώσης σπουδαίων αλλά και απλών μεθόδων για τη βελτίωση της υγείας μας σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια